Onze expertise

Sectoren

In twintig jaar tijd, hebben wij een uitgebreid portfolio opgebouwd met tevreden opdrachtgevers. Naast de overeenkomsten die er tussen verschillende sectoren altijd zijn, heeft elke sector natuurlijk zijn eigen specifieke kenmerken en dynamiek. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om dezelfde taal te spreken en een begrippenkader te hebben. Daarom besteden wij veel werk aan het opbouwen, consolideren en herbruikbaar maken van kennis. Inmiddels kennen wij vele sector specifieke eigenschappen die doorslaggevend kunnen zijn voor het staan of vallen van uw implementatie traject.

Niet alleen hebben wij een uitgebreid portfolio in verschillende sectoren als de luchtvaart of het bankwezen, ook hebben wij de laatste jaren vele projecten in de non-profit sector uitgevoerd. De vele succesvolle implementaties bij goede doelen, heeft ons inmiddels ook in deze sector geprofileerd als waardevolle partner.

IT-oplossingen

Het implementeren van nieuwe IT-oplossingen heeft een grote impact op uw organisatie. Niet alleen de systemen, maar ook de processen en de mensen die ermee werken krijgen met verandering te maken. CISIS is specialist op het gebied van ICT gedreven verandertrajecten. Om u volledig in dit traject te ontzorgen, begeleiden wij uw verandertraject van A tot Z. Van het opstellen van de business case, tot aan het trainen van personeel dat de nieuwe voorzieningen moet gaan gebruiken.

Onze professionals fungeren als de schakel tussen het IT en business perspectief. Zo zorgen wij ervoor dat uw IT-oplossingen ook echt ter behoeve staan van uw bedrijfsdoelstellingen.

IT-architectuur

In een wereld van verandering en razendsnelle communicatie, is het kiezen van de juiste IT-architectuur en het integreren daarvan een belangrijke keuze. De juiste IT-architectuur kan zorgen voor minder fouten, hogere continuïteit, versimpeling van de werkinstructies en staat een hoge mate van automatisering toe. Een verkeerde of verouderde IT-architectuur daarentegen, zorgt voor een versnipperd klantbeeld, onbenutte mogelijkheden en het onvermogen snel in te kunnen spelen op verandering.

CISIS kan u helpen met het in kaart brengen van uw huidige architectuur, het kiezen van een nieuwe applicatie architectuur én het implementeren daarvan. Door veel ervaring met het implementeren van ERP systemen, moderne CRM systemen en andere bedrijfssoftware, zorgen wij voor de juiste keuze en voorkomen veel voorkomende valkuilen. Ook is CISIS leverancier onafhankelijk zodat u altijd de juiste keuze maakt.

Start typing and press Enter to search