De Cisiaan

Bij de klant

De Cisiaan staat bij onze opdrachtgevers bekend als scherp, sociaal vaardig en iemand die hard werkt voor de doelstelling van zijn of haar opdrachtgever. Hij of zij is geen praatjesmaker of typische consultant, maar nuchter en ‘down to earth’. De Cisiaan geeft eerlijk advies, ook als dat misschien even niet zo goed uitkomt. Daardoor is hij of zij de ideale sparringspartner.

Door deze instelling keren we in de praktijk regelmatig terug bij opdrachtgevers waar we in het verleden voor hebben gewerkt.

Ons profiel

Onze mensen zijn hoog opgeleide professionals met een achtergrond waarin de bedrijfskundige discipline dominant aanwezig is. Zij worden gedreven door verandering en kunnen ICT vraagstukken snel doorgronden (zonder daarvoor een ICT’er te zijn). Uniek aan een CISIS professional, is dat zij door hun achtergrond, altijd denken vanuit het business perspectief. Daardoor ontstaat er geen mismatch tussen uw business doelstellingen en de projectresultaten.

Uiteraard beschikken onze professionals over goede ondersteunende vaardigheden, zoals bovengemiddelde skills in het MS office domein en sterke schriftelijke en presentatie vaardigheden.

Competenties

De Cisiaan beschikt over bedrijfskundig- en psychologisch inzicht en weet door te dringen tot de kern van de zaak om de noodzakelijke verandering te realiseren. Zij weten complexe vraagstukken eenvoudig te doorgronden, toegankelijk te maken en toe te passen.

De Cisiaan is direct, maar wij vinden het ook belangrijk dat er wordt gewerkt met een hoge mate van begrip en sensitiviteit voor de organisatie. Tot slot zijn al onze professionals resultaatgericht en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zo maken zij van uw uitdaging hun uitdaging!

Start typing and press Enter to search