Werken bij

Bij de klant

Onze klanten verwachten veel van ons, zowel inhoudelijk als qua motivatie en werkhouding. Vaak vragen onze projecten dat we een stukje harder lopen dan gebruikelijk is. Als de situatie daarom vraagt, dan doen we dat.

Meestal werken we on-site bij de klant, dus reizen hoort er ook bij. Soms werk je alleen en soms in teamverband. Zelfstandig is bij CISIS echter nooit alleen, want je kan altijd gebruik maken van de kennisbase en ervaring van jouw collega’s. Met ons opdrachtmanagement borgen we dat we samen de optimale kwaliteit leveren voor de opdrachtgever.

Als werkgever

Bij Cisis als werkgever is veel mogelijk, maar niet alles is tot in de puntjes dichtgetimmerd. We vragen ook initiatief van jou met betrekking tot jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook in kennisdeling met collega’s of meedenken in en meewerken aan mogelijkheden voor het bedrijf.

Zo komen we minstens één keer per maand met het hele team samen en delen kennis met roulerend voorzitterschap. Zo dagen we elkaar ook uit in andere situaties. We verzorgen interne trainingen over vakgebieden waarin verschillende consultants expertise hebben of we brainstormen over nieuwe opportunities.

Met jou

Samen bekijken en bewaken we jouw ontwikkeling, maar uiteindelijk heb je ook zelf de regie in handen en zijn we benieuwd waar jij naartoe wilt groeien! Wij zien onze mensen als onze belangrijkste assets en in ons vakgebied realiseer je pas echt resultaat als je ook echt weet door te dringen tot de mens. Dat doe je niet alleen met een goede opleiding of cursus, maar ook met kennisdeling en uitdagende opdrachten!

Start typing and press Enter to search