Onze expertise

Vakkennis

Elke opdrachtgever en elke uitgangssituatie is anders. Elk project vraagt om een eigen aanpak. Professioneel projectmanagement en een flexibele benadering van de methodiek zijn cruciaal. Soms past Agile. In andere situaties vormt Waterval een betere match. Vaak is een mengvorm de beste keus; mits deze is gebaseerd op een passend Framework. Samen komen we tot de effectiefste aanpak.

Duidelijke en richtinggevende strategische kaders zijn randvoorwaardelijk voor succesvolle projecten. Uw bedrijfsstrategie en business architectuur vertalen wij naar toekomstvaste proces- en applicatie-architectuur. We helpen met het maken van de juiste keuzes en de doorvertaling naar uw projecten en programma’s.

Een succesvolle verandering wordt gebouwd op een sterk inhoudelijk fundament. Processen, verbeterdoelen, wensen en ideeën kanaliseren we samen met uw stakeholders naar de benodigde producten, plannen en specificaties.

Projectuitvoering met voortdurende aandacht voor impact op werkprocessen en medewerkers. Het vinden van de juiste balans tussen betrekken, empoweren, helpen, sturen en overtuigen. Onze kerncompetenties maken we productief voor uw doel.

Sector kennis

Het implementeren van nieuwe IT-oplossingen heeft een grote impact op uw organisatie. Niet alleen de systemen, maar ook de processen en de mensen die ermee werken krijgen met verandering te maken. CISIS is specialist op het gebied van ICT gedreven verandertrajecten. Om u volledig in dit traject te ontzorgen, begeleiden wij uw verandertraject van A tot Z. Van het opstellen van de business case, tot aan het trainen van personeel dat de nieuwe voorzieningen moet gaan gebruiken.

Onze professionals fungeren als de schakel tussen het IT- en business perspectief. Zo zorgen wij ervoor dat uw IT-oplossingen ook echt ten dienste staan van uw bedrijfsdoelstellingen.

Domein- en productkennis

In twintig jaar tijd, hebben wij een uitgebreid portfolio opgebouwd met tevreden opdrachtgevers. Naast de overeenkomsten die er tussen verschillende sectoren altijd zijn, heeft elke sector natuurlijk zijn eigen specifieke kenmerken en dynamiek. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om dezelfde taal te spreken en een begrippenkader te hebben. Daarom besteden wij veel werk aan het opbouwen, consolideren en herbruikbaar maken van kennis. Inmiddels kennen wij vele sector specifieke eigenschappen die doorslaggevend kunnen zijn voor het staan of vallen van uw implementatie traject.

Niet alleen hebben wij een uitgebreid portfolio in verschillende sectoren als de luchtvaart of het bankwezen, ook hebben wij de laatste jaren vele projecten in de non-profit sector uitgevoerd. De vele succesvolle implementaties bij goede doelen, heeft ons inmiddels ook in deze sector geprofileerd als waardevolle partner.

Start typing and press Enter to search