Uitgelicht

Wat u kunt verwachten bij een samenwerking met CISIS

Onderscheidende vaardigheden

Een project is meer dan alleen opleveren. Voor een succesvol project is een breed scala aan vaardigheden nodig. Wij hebben een sterk inzicht in processen en organisaties, zodat wij snel tot de kern van uw uitdaging kunnen komen. Verder zijn onze consultants geselecteerd op hun sociale vaardigheid. Een CISIS professional heeft de vaardigheden om uw verandertraject tot een succes te maken.

Wat ons echt onderscheid is echter, dat wij de business doelstellingen nooit uit het oog verliezen, zo worden zelfs uw ICT-uitdagingen vanuit business perspectief opgelost.

Sluitende business case

In elk implementatietraject is de verhouding tussen verwachte kosten, baten en terugverdientijd cruciaal. Wij helpen u graag hierin inzicht te verkrijgen met het opstellen van een sluitende business case. Omdat CISIS implementatietrajecten integraal aanpakt, kunnen wij als geen ander de verwachtingen voor een project duidelijk in kaart brengen.

CISIS staat niet alleen garant voor het opleveren van een project, maar ook voor de implementatie daarvan en het behalen van de beoogde business case. Gedurende ieder project kunnen veranderen zich voordoen of kunnen inzichten groeien. Door onze continue focus op de business case, kunnen wij op tijd bijsturen en zorgen wij dat de beoogde doelstellingen nooit uit het oog verloren worden. Dus geen mooie rapporten waar niets mee gedaan wordt en geen oplevering van systemen waar vervolgens niemand mee wil werken.

Eerlijke tarieven

Wij geloven in oprecht partnership en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door eerlijke prijzen te hanteren, bouwen wij langdurige relaties op met onze klanten. Zo mogen wij vaak terug komen bij dezelfde opdrachtgevers.

Verder zorgt CISIS voor ieder project voor een goede mix van senioriteit en/of begeleiding van de ingezette professional. Op deze manier betaalt u altijd de juiste prijs voor het vereiste kennisniveau.

Tot slot hebben wij uitgebreide ervaring in de non-profit sector. Om te zorgen dat ook deze sector kan beschikken over onze ICT-diensten, hanteren wij een speciaal tarief voor o.a. goede doelen.

Start typing and press Enter to search