Over ons

Wij zijn CISIS; marktleider in de Goede Doelen sector. Al meer dan 25 jaar voeren wij succesvol opdrachten uit bij toonaangevende bedrijven en instellingen. Wij zijn een consultancy bedrijf met brede en diepe kennis van de Goede Doelen sector en van de oplossingen voor veel bedrijfsvoeringvraagstukken die zich daar kunnen voordoen.

Daarnaast zijn wij ontwikkelaar en leverancier van verschillende Salesforce powered applicaties die door ons specifiek zijn ontwikkeld voor de Goede Doelen sector. Dit betreft applicaties zoals Converse, CollecteKracht en VEA (Volunteer Engagement Applicatie). Deze applicaties zijn stuk voor stuk de ‘de facto’ marktstandaard en vormen een onmisbare schakel in het optimaal bedienen en ‘engagen’ van donateurs, supporters, vrienden, collectanten en vrijwilligers.

CISIS heeft als missie, haar klanten, de sector en daarmee de wereld een beetje beter te maken. Wij streven voor fondsenwervende organisaties (èn voor de sector) naar lagere kosten, hogere opbrengsten en een vergroot engagement met de verschillende relatiegroepen. Wij doen dat met kundige en mensgerichte professionals, state of the art softwareapplicaties en onderscheidende dienstverlening.

Start typing and press Enter to search