CISIS versterkt met het overnemen van de non-profit applicatie Converse van PwC haar impact op de goede doelen sector en creëert synergie door slimme combinaties van technologie en sectorkennis.

CISIS Implementatiemanagement heeft per 1 juli 2020 de Salesforce-powered Converse applicatie overgenomen van PwC. CISIS neemt daarmee de ondersteuning aan een honderdtal bestaande klanten en de verdere ontwikkeling van de Salesforce app voor non-profitorganisaties op zich. Daarbij concentreert CISIS zich op uitbreiding en optimalisatie van de CRM-functionaliteiten om klanten te helpen bij hun verdere groei. Converse is in combinatie met de succesvolle collecte applicatie CollecteKracht een krachtige tool voor fondsenwervende organisaties. CISIS streeft voor fondsenwervende organisaties (èn voor de sector) naar minder kosten, hogere opbrengsten en een vergroot engagement met de verschillende relatiegroepen. Bij de overname is geen personeel betrokken.

“Wij kijken uit naar het verder ontwikkelen van en met Converse. Met Converse versterken we onze toegevoegde waarde voor de non-profit sector, omdat we fondsenwervende – en ledenorganisaties nog beter van dienst kunnen zijn in het slimmer en effectiever werken”, zegt René van Osch, oprichter en managing director bij CISIS Implementatiemanagement. “Daarbij zetten we onze jarenlange sectorervaring en implementatiekracht graag in om deze organisaties te helpen, hun doelen te bereiken.”

“Vanuit onze missie is PwC gecommitteerd aan de NGO-sector en haar doelstellingen”, aldus Timo Koenen, partner bij PwC Nederland. “Omdat wij het beste willen voor onze klanten, zijn wij op zoek te gaan naar een organisatie die het doorontwikkelen van Converse op de lange termijn kan realiseren. Met het onderbrengen van Converse bij CISIS, denken wij de continuïteit en kwaliteit van het product geborgd te hebben”

Converse

De applicatie bestaat uit een groot aantal specifiek op de sector toegespitste CRM-functionaliteiten op het Salesforce platform inclusief geavanceerde mogelijkheden voor het inpassen van betaaltransacties in fondsenwervende strategieën. Door de overname blijft de verdere doorontwikkeling geborgd, met als doel fondsen- en ledenwervende organisaties nóg beter te ondersteunen. Converse groeide in de afgelopen vijf jaar uit tot de facto marktstandaard van de sector met klanten als Wereld Natuur Fonds, Giro555, UNHCR, Naturalis, MLDS, Terre des Hommes, Wilde Ganzen, KNGF, Oranje Fonds, Natuurmonumenten, Diabetes Fonds en Ouderenfonds.

CollecteKracht

De applicatie biedt een geïntegreerde oplossing voor collecterende organisatie en is technisch nauw verbonden aan Converse. CollecteKracht kan zowel ‘stand alone’ worden ingezet in combinatie met Salesforce alsook in combinatie met andere CRM systemen. CollecteKracht groeide de afgelopen vier jaar uit tot de benchmark voor collecterende organisatie met klanten als Amnesty Nederland, Hersenstichting, het Gehandicapte Kind, Dierenbescherming, ZOA, MS Fonds en Nederlandse Brandwondenstichting.

Over CISIS Implementatiemanagement

CISIS is bijna een kwart eeuw expert als het gaat om implementatiemanagement en heeft talrijke succesvolle implementatietrajecten op haar naam staan. CISIS heeft zich de laatste 10 jaar volledig toegelegd op de goede doelen sector. Zij heeft zich ontwikkeld tot vooraanstaande consultancy partij met diepe kennis van goede doelen processen met klanten als Zonnebloem, Plan Nederland, Unicef, Leprastichting, Amref, Artsen zonder Grenzen, Diabetes Fonds, War Child, Wakker Dier, MLDS en Nierstichting.

Support

Indien u een productvraag of supportbehoefte heeft waarvoor u niet bij uw support partner terecht kunt (of indien u geen supportovereenkomst heeft afgesloten met een support partner), neemt u dan svp contact met ons op; uiteraard gaan we dan proberen u zo goed mogelijk verder te helpen.

Voor technische vragen of productgerelateerde onderwerpen kunt het best contact opnemen met:

Voor alle overige vragen en onderwerpen bereikt u het beste:

Start typing and press Enter to search