De Cisiaan

Bij de opdrachtgever

De CISIS consultant staat bij onze opdrachtgevers bekend als scherp, oprecht, sociaal vaardig, toegankelijk en iemand die hard werkt voor de doelstelling van het project. De CISIS consultant biedt een objectieve kijk en geeft altijd eerlijk advies. Hij of zij wordt niet ervaren als een stereotype consultant, maar juist als een prettige collega met een no-nonsense mentaliteit die veel waarde toevoegt. Juist deze instelling maakt de CISIS consultant een fijne sparringpartner.

Opdrachtgevers ervaren de inzet van een CISIS consultant niet als ‘zomaar een extra resource’, maar juist als iemand die écht begaan is met de veranderdoelstelling en begrijpt hoe veranderingen begeleid en geborgd moeten worden binnen de organisatie. Kortom, een CISIS consultant laat een blijvende indruk achter.

Onderscheidend profiel

CISIS consultants zijn hoogopgeleide professionals met een bedrijfskundige achtergrond. Zij worden gedreven door nieuwsgierigheid en hebben van nature een oplossingsgerichte instelling. Zij beschikken over een bovengemiddeld empathisch vermogen en zijn praktisch ingesteld, maar handelen nooit ondoordacht. Zij kunnen (ICT) vraagstukken snel doorgronden (zonder daarvoor een techneut te zijn).

Uniek aan CISIS consultants is dat zij primair denken vanuit het proces- en business perspectief en niet vanuit de techniek. Uiteraard spreken zij wel de benodigde taal om beide werelden te verbinden. CISIS consultants bevinden zich binnen alle gelederen van het bedrijf, van werkvloer tot boardroom. Dit vanuit de overtuiging dat veranderingen vaak top-down worden geïnitieerd, maar alleen succesvol bottom-up kunnen worden geïmplementeerd.

Ben jij een Cisiaan?

Voel jij je aangesproken door ons profiel en denk jij te beschikken over de competenties die een CISIS consultant uniek maken. Check dan gauw hieronder of jij het in je hebt.

Je bent ondernemend, gedreven en resultaatgericht. Tevens ben je toegankelijk en sociaal vaardig. Je weet jouw kennis en kunde in te zetten in omgevingen die veel van je vragen, waar je snel moet schakelen en resultaten moet neerzetten. Check onze actuele Vacatures en beoordeel zelf of jij deze uitdaging met ons wilt aangaan.

Start typing and press Enter to search