Bij CISIS werk je als team

Als je bij ons werkt sta je er niet alleen voor. Voor elke opdracht krijg je passende coaching en ondersteuning van een opdrachtmanager. Dit is een ervaren collega die er primair voor jou is, maar ook voor de opdrachtgever. Het is voor ons cruciaal dat elke opdracht zowel voor de consultant, de klant als voor CISIS optimaal verloopt. Kortom. Jij bent de spil, maar samen leveren we het resultaat!

 

Ervaringen

“Toen ik begon bij CISIS had ik direct twee uitdagende opdrachten! In mijn eerste opdracht zat ik in een team en werd ik door middel van coaching begeleid door een van de senior collega’s. Zowel op het werkgerelateerde vlak als het persoonlijke vlak. In mijn andere opdracht, die ik alleen mocht doen, hielp een andere senior consultant mij met het opstellen van het plan van aanpak en het vinden van de beste methoden om mijn doelstelling te behalen.”

”Het is ontzettend fijn om uitdagende opdrachten te hebben waarin je genoeg van jouw eigen kennis en ervaring kwijt kunt, maar ook te weten dat er altijd iemand voor je klaar staat met raad en daad!”

Start typing and press Enter to search