Werken voor

Voor de opdrachtgever

Onze projecten en opdrachten zijn veeleisend. Jouw opdrachtgevers verwachten daarom ook veel van jou, zowel inhoudelijk als qua motivatie en werkhouding. In de praktijk zul je merken dat je vaak net wat harder moet lopen dan menigeen. Als de situatie daarom vraagt, dan doe je dat.

Meestal werk je on-site bij jouw opdrachtgever, dus reizen hoort er ook bij. Vaak werken we in teamverband, maar soms ga je ook zelfstandig aan de slag. Zelfstandig is bij CISIS echter nooit alleen. Je kunt altijd gebruik maken van de kennisbase en ervaring van jouw collega’s. Daarnaast borgen we met ons opdrachtmanagement dat we samen de optimale kwaliteit blijven leveren voor de opdrachtgever.

Voor CISIS 

Aan goed werkgeverschap hechten wij veel waarde. Een professional die voor CISIS werkt weet dat de zaken goed geregeld zijn, zoals je van een moderne consultancy organisatie mag verwachten. Dat betekent echter niet automatisch dat ook alles tot in de puntjes is dichtgetimmerd. Bij CISIS doorloop je niet één standaard traject en ben je niet maar één rol. Jij bent uniek en dat vereist ook maatwerk.

Wij geloven dat je zelf in belangrijke mate medeverantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling. Het gaat om kansen zien, grijpen en actief een steentje willen bijdragen aan ons bedrijf. Onze professionals tonen eigenaarschap en ondernemerschap. Jouw ontwikkeling hierin ondersteunen wij met passende trainingen en coaching.

Jouw ontwikkeling

Onze consultants zijn onze belangrijkste assets en daar investeren wij graag in. Tevreden medewerkers bereiken we echter niet alleen door te faciliteren in een goede cursus of begeleiding, maar vooral ook door inspirerende opdrachten te bieden en een leuke sfeer te creëren. Daarnaast komen we regelmatig bijeen met het hele team om kennis te delen over een specifiek onderwerp of thema. We dagen elkaar uit en leren van elkaar. Soms verzorgen we interne trainingen over nieuwe ontwikkelingen of methoden en technieken.

Een CISIS consultant daagt zichzelf uit om te willen groeien tot een allround senior consultant. Wij helpen jou graag om deze ambitie waar te maken. Bij CISIS is veel mogelijk, maar uiteindelijk heb jezelf de regie in handen. Waar wil jij naartoe groeien? Wat wil jij bereiken? Graag verkennen wij dit pad met jou.

Start typing and press Enter to search