Kom ook werken bij CISIS.

Wil jij bijdragen aan positieve verandering in de wereld? Bij CISIS zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die met hun inzet een verschil willen maken.

Waarom werk je voor CISIS Goede Doelen Consultancy?

Werken bij CISIS betekent dat je een belangrijke rol speelt in het ondersteunen van goede doelen bij het doorvoeren van veranderingen in hun bedrijfsvoering. Hierdoor heeft jouw werk directe invloed op de impact van goede doelen. Werken bij CISIS maakt het verschil.

Bij CISIS draait het om jou. Wij vinden het essentieel dat onze collega’s zich blijven ontwikkelen en geloven dat plezier en professionaliteit hand in hand gaan. Onze collega’s zijn ons kostbaarste middel en daar investeren we graag in. Als jij gelukkig bent, zijn wij dat ook en we zijn ervan overtuigd dat je dan het beste werk levert. Bij CISIS volg je geen standaard pad en vervul je niet slechts één rol. Jij bent uniek en dat vereist maatwerk. CISIS ondersteunt jouw persoonlijke ontwikkeling en groeipad.

Openstaande vacatures:

Als Salesforce nonprofit support consultant werk je voor verschillende organisaties. Je weet IT, gebruikers en processen dichter bij elkaar te brengen. Dit doe je in teamverband, op kantoor en in projecten veelal op locatie bij onze klanten.

Als Salesforce Developer draag je bij aan de ontwikkeling van features en producten voor de goede doelen sector. Je ontwikkelt integraties met andere applicaties, nieuwe communities en werkt mee aan de doorontwikkeling van onze producten.

Niet de vacature gevonden die je zoekt? We staan altijd open voor een kop koffie of een open sollicitatie.
Neem vooral contact op.