Wie we zijn

Als partner voor goededoelenorganisaties in Nederland, zetten we ons voortdurend in voor vernieuwing en ontwikkeling. Door onze expertise lopen wij voorop in het bieden van advies en ondersteuning aan de sector. Samen met ons toegewijde team van professionals streven we ernaar goede doelen te helpen bij het verwezenlijken van hun missie.

Jouw missie, ons doel.

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met verschillende achtergronden en expertises. We hebben één gemeenschappelijk doel: goededoelenorganisaties helpen. Zo maken we de wereld samen een beetje beter. 

Samenwerking is belangrijk bij CISIS.

We delen graag ideeën en sparren met elkaar. Door naar elkaar te luisteren, vinden we samen de beste oplossingen. Of het nu een brainstormsessie of een klantproject betreft, samenwerking is altijd ons uitgangspunt.

Young adult woman working and playing with dogs in animal shelter

Van ontwikkelings- tot gezondheidsfondsen, dierenwelzijn of milieu; alle soorten goede doelen zijn bekend terrein voor ons.

getty-images-8OZqP-OBsc0-unsplash(2)

Onze medewerkers ontwikkelen zich voortdurend.

Onze professionals worden gestimuleerd om nieuwe vaardigheden te leren. Dat kan door trainingen te volgen, naar conferenties te gaan of door te werken aan uitdagende projecten. We willen dat iedereen bij CISIS kan groeien en bloeien. 

Plezier en professionaliteit gaan hand in hand.

Bij CISIS zijn we trots op onze cultuur van openheid, respect en humor. We vormen een hechte club met gedeelde waarden, passie en doelen. We vinden het belangrijk om samen te lachen en te genieten van ons werk, want dat maakt ons beter in wat we doen. 

Kennis & Kunde

We snappen hoe de wereld van goede doelen werkt en hoe we daarin kunnen slagen. We weten veel over het organiseren van fondsenwerving, marketing, vrijwilligersmanagement en strategie. Daarbij blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen, zodat we de beste tips en tricks kunnen delen. 

Onze kennis is niet alleen theoretisch. We hebben juist veel ervaring in de praktijk en we delen die graag met anderen. We geven workshops of trainingen, verzorgen webinars en we volgen de ontwikkelingen die relevant zijn voor de sector op de voet. We zijn trots op ons team van professionals die met veel passie hun kennis inzetten om goede doelen te helpen. 

Samenwerking is voor ons belangrijk. We werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat ze nodig hebben. We vinden het belangrijk dat we goed met elkaar kunnen communiceren en dat we elkaar vertrouwen. Dat is de basis.