Nierstichting

Bij de Nierstichting waren diverse uitdagingen op het gebied van het optimaliseren van het applicatielandschap, het stroomlijnen van interne processen en het verbeteren van de algehele effectiviteit en efficiëntie van de (ICT) organisatie.

De Leprastichting is een vooraanstaande organisatie die zich wereldwijd inzet voor de bestrijding van lepra en het verbeteren van de levenskwaliteit van degenen die door deze vreselijke ziekte zijn getroffen. Als partner van de Leprastichting zijn wij bij CISIS toegewijd aan het ondersteunen van hun missie door middel van innovatieve oplossingen en strategisch advies.

De inspanningen van CISIS hebben geleid tot aanzienlijke verbeteringen binnen het NC. De ICT-beheerorganisatie van het NC is geoptimaliseerd en verbeterd dankzij de implementatie van diverse aanbevelingen uit het adviesrapport.

De Zonnebloem is een grote (en qua structuur complexe) organisatie met meer dan 1100 afdelingen en 30.000 vrijwilligers door heel Nederland. Het systeemlandschap was in de loop der jaren verouderd geraakt en het was tijd om de IT-systemen die het nationaal bureau en de afdelingsvrijwilligers ondersteunen onder de loep te nemen. De Zonnebloem heeft CISIS gevraagd een onderzoek te doen en een advies uit te brengen.