Onze proposities zijn

Business Consultancy

Voor elke succesvolle verandering en verbetering moeten veel verschillende belangen en disciplines bij elkaar worden gebracht. Inhoudelijke kennis van alle relevante kennisgebieden en disciplines, het spreken van dezelfde taal en het beschikken over de vaardigheden om groeps- en besluitvormingsprocessen te sturen en te begeleiden zijn daarbij cruciaal.

Onze consultants weten wat marketeers, fondsenwervers, vrijwilligersmanagers, IT managers en andere functionarissen bij onze klanten beweegt. Ze begrijpen hun processen en dilemma’s en zijn meester in het oplijnen van hun ambities en belangen zodat ze samen met u aansprekende resultaten kunnen bereiken.

Project realisatie

Geslaagde projecten en het werkend krijgen van een verandering gaat niet primair over techniek. Of het nu gaat over CRM, Grant Management of Doelbesteding; het gaat altijd primair over mensen en processen. Implementeren gaat dus veel breder dan de technische vernieuwing alleen. Bovenliggende bedrijfsdoelstellingen kunnen alleen worden gerealiseerd als de mensen in de organisatie, de gerealiseerde verandering ook echt adopteren. Pas dan is een project écht geslaagd. Met onze focus op mensen, processen, systemen en organisatie realiseren wij in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers succesvolle projecten.

Salesforce powered applicaties

Salesforce is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van platform oplossingen voor Customer Relationship Management. Bij de CRM-benadering staat de relatie centraal en wordt vanuit de relatie ‘naar de wereld gekeken’ en de bedrijfsvoering ingericht.

Salesforce is ‘born in the cloud’ en de visie is dat er voor specifieke vraagstukken, markten en toepassingsgebieden ook specifieke applicaties en diensten worden ontwikkeld door gespecialiseerde marktpartijen. De gedachte daarbij is dat deze veel beter kunnen voldoen aan de specifieke en lokale behoeften dan een wereldwijde en generieke CRM-applicatie leverancier ooit zou kunnen. Think global, act local and specific, is het motto.

Onze Salesforce powered applicaties zijn binnen dit concept ontwikkeld. Dat betekent dat gebruikers van onze applicaties enerzijds profiteren van alle voordelen van een cloud oplossing van een krachtige globale leverancier. Anderzijds profiteren ze van functionaliteiten en features die helemaal zijn gemaakt voor de Nederlandse Goede Doelen sector en die zijn getuned op specifieke kenmerken, lokale omstandigheden en best practices in concrete toepassingsgebieden.

Business Support

Veranderingen hoeven niet alleen projectmatig tot stand te worden gebracht. Incrementele veranderingen (meestal via een project) zijn vaak nodig maar mogen na afloop nooit tot stilstand leiden. Wij geloven in ‘continuous improvement’.

Daarbij worden incrementele/ schoksgewijze veranderingen opgevolgd door een reeks van kleinere veranderingen en optimalisaties. Het belang van informatietechnologie daarbij zal blijven toenemen. Business en ICT kruipen naar elkaar toe. Applicaties evolueren tot platforms. En agile werken is min of meer standaard geworden.

Een organisatie, haar bedrijfsvoering en haar informatievoorziening zijn dus nooit klaar en uitontwikkeld en blijven voortdurend aandacht vragen.

Dat is voor geen enkele organisatie een eenvoudige opgave. De daarvoor benodigde kennisinfrastructuur en flexibiliteit hebben slechts weinig organisaties in voldoende mate in eigen huis. Met onze business supportdienstverlening helpen wij onze klanten bij alle vraagstukken die zich op dit vlak kunnen voordoen. Of het nu gaat over:

  • het oplossen van problemen bij het dagelijks gebruik van Salesforce in combinatie met onze producten (Operationeel Beheer),
  • het voorkomen van problemen door adequate aandacht voor technische en organisatorische randvoorwaarden (Business Continuity),
  • of het optimaliseren van procesinrichting, applicatie inrichting en systeemgebruik (Business Improvement),

ons Business Support Team staat permanent en dagelijks klaar om onze klanten met raad en daad te ondersteunen.

Start typing and press Enter to search