Nierstichting

De Nierstichting zet zich in voor een toekomst zonder nierziekten en voor een betere kwaliteit van leven voor nierpatiënten. Als toonaangevend goed doel in Nederland werken ze aan innovatieve oplossingen en investeren ze in wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiëntondersteuning. Al vele jaren zijn de Nierstichting en CISIS, over de band van verschillende opdrachten en projecten, nauw met elkaar verbonden en we zijn trots op dit langdurige partnerschap. 

Uitdagingen

Bij de Nierstichting waren diverse uitdagingen op het gebied van het optimaliseren van het applicatielandschap, het stroomlijnen van interne processen en het verbeteren van de algehele effectiviteit en efficiëntie van de (ICT) organisatie. 

 

 

Oplossingen

CISIS heeft in de loop der jaren verschillende projecten opgezet en begeleid (en hiervoor de benodigde professionals geleverd) waaronder de totstandkoming van een nieuwe ICT visie & strategie incl. achterliggende roadmap en projectportfolio, de implementatie van een nieuw CRM- & Grant management systeem en de professionalisering van de interne ICT organisatie en bijbehorend informatiemanagement. 

Het resultaat

CISIS heeft met haar diensten een wezenlijke bijdrage geleverd aan de algehele modernisering van het applicatielandschap en daarmee de ondersteuning van de primaire processen van de Nierstichting. Verder heeft CISIS het bewustzijn over– en de uitvoering van adequaat informatiemanagement geïmplementeerd. De Nierstichting is hierdoor als organisatie beter toegerust om haar missie na te streven en haar impact te vergroten. 

Lees ook andere succesverhalen