Leprastichting

De Leprastichting is een vooraanstaande organisatie die zich wereldwijd inzet voor de bestrijding van lepra en het verbeteren van de levenskwaliteit van degenen die door deze vreselijke ziekte zijn getroffen. Hun missie om lepra te voorkomen, te beheren en uiteindelijk te genezen, vormt de kern van al hun activiteiten. Als partner van de Leprastichting zijn wij bij CISIS toegewijd aan het ondersteunen van hun missie door middel van innovatieve oplossingen en strategisch advies. 

Uitdagingen

Toen de Leprastichting ons benaderde, stonden ze voor een significante uitdaging. Hun bestaande informatiesystemen en procesinrichtingen waren verouderd en pasten niet langer bij de behoeften en koers van de organisatie. Dit veroorzaakte belemmeringen in hun bedrijfsvoering en weerhield hen ervan om effectief in te spelen op de snel veranderende omgeving en kansen in hun sector. Het was duidelijk dat een grondige herziening en modernisering van de systemen en processen nodig waren om hun impact te vergroten.

Oplossingen

Als team bij CISIS hebben we een integraal veranderprogramma ontwikkeld om de Leprastichting te ondersteunen bij het moderniseren van hun kantoorautomatisering, de bedrijfsprocessen en bijhorende IT-infrastructuur. Dit programma omvatte diverse ICT-projecten, waaronder de implementatie van Salesforce-oplossingen rondom CRM en Grantmanagement.


Het resultaat

Door het leveren van hoogwaardige technologische oplossingen en strategisch advies hebben we de Leprastichting geholpen om hun operationele efficiëntie te verbeteren en beter in te spelen op de behoeften van hun gemeenschap. Onze nauwe samenwerking en transparante communicatie zorgden ervoor dat de Leprastichting te allen tijde op de hoogte was van de voortgang en resultaten van het programma. 

Lees ook andere succesverhalen