WAAROM CISIS

CISIS werkt vanuit uw bedrijfsdoelstelling

Een veranderingsproject is voor u geen doel, maar een middel om een hoger organisatiedoel te bereiken. Uw veranderingsproject is te kostbaar om sub-optimaal aan te vliegen. U bent klaar met pleisters plakken en verspillingen in uw bedrijfsvoering. U heeft het gehad met adviseurs die u naar de mond praten.


CISIS beheerst veranderingstrajecten tot in de puntjes


CISIS is dé partij als het gaat om implementatiemanagement. Wij weten als geen ander hoe je een ICT gedreven verandering moet doorvoeren en bestendigen. Wij zijn leverancier onafhankelijk en laten ons bij ICT implementaties niet afleiden door het systeem- of leveranciersperspectief. Zo geven wij altijd eerlijk advies.

Wij geloven dat implementeren veel meer inhoudt dan alleen (technisch) opleveren. Onze projecten zijn pas succesvol als de businessdoelstellingen erachter worden bereikt.  Zo hebben wij in twintig jaar tijd, 100% geslaagde projecten gerealiseerd; nog nooit is een project mislukt of vroegtijdig beëindigd. Wij beloven succesvolle implementaties!

Onze mensen

Daarnaast zijn onze mensen onderscheidend. Zij geven de extra dimensie aan uw project die u niet zomaar ergens anders aantreft. Een implementatieconsultant van CISIS is open en geeft eerlijk advies. Zo laten wij een blijvende indruk achter in uw organisatie. Het inschakelen van een CISIS professional zult u niet ervaren als ‘inzet van een externe’ maar als een verbinding van ons aan uw project- en bedrijfsdoelstellingen. Wij geloven in partnership en samen realiseren wij uw doelstellingen!

Start typing and press Enter to search